Ποσοστό 95,41% στην εισηγμένη εταιρεία Μαΐλλης κατέχει πλέον το fund H.I.G Luxembourg μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών, η επιτυχία της οποίας είναι προαπαιτούμενο για τη συμφωνία αναδιάρθρωσης της εταιρείας συσκευασίας.

Η HIG πριν την υποβολή της δημόσιας πρότασης κατείχε το 77,14% της Μαΐλλης. Κατά τη διάρκεια της δημόσιας πρότασης προσφέρθηκαν στην HIG από μετόχους 43.074.071 μετοχές (13,34%) μετοχές της Μαΐλλης, ενώ η HIG απέκτησε μέσω του χρηματιστηρίου 15.943.244 μετοχές, (4,94%) με αποτέλεσμα συνολικά να ελέγχει πλέον το 95,41% του μετοχικού κεφαλαίου.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 28 του Νόμου, οι εναπομείναντες μέτοχοι έχουν δικαίωμα να πωλήσουν χρηματιστηριακά στην HIG τις μετοχές τους, έναντι 0,115 ευρώ ανά μετοχή, εντός τριμήνου (το «Δικαίωμα Εξόδου»).
Σε συνέχεια της λήξης της περιόδου αποδοχής η HIG δεδομένου ότι κατέχει πάνω από το 90% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Μαΐλλης, θα ζητήσει τη μεταβίβαση σε αυτόν, όλων των υπόλοιπων μετοχών της εταιρείας, των οποίων δεν έχει την κυριότητα, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Νόμου (δικαίωμα εξαγοράς ή squeeze out). Η HIG θα υποβάλει σχετικό αίτημα προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Στόχος του fund είναι η έξοδος της εταιρείας από το ΧΑ.