• Αναζήτηση
 • Ερχεται το Facebook για παιδιά

  Τη δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου αποκλειστικά για παιδιά μέχρι 12 ετών προχώρησε βρετανική εταιρεία διαδικτυακών παιχνιδιών, ευελπιστώντας να πείσει τους γονείς για την ασφάλειά του. Πρόκειται για το Popjam, που βασίζεται γύρω από δημιουργία εικόνων και ανάρτηση και επεξεργασία φωτογραφιών, και έχει όλα τα βασικά στοιχεία των κοινωνικών δικτύων για ενήλικες.

  Τη δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου αποκλειστικά για παιδιά μέχρι 12 ετών προχώρησε βρετανική εταιρεία διαδικτυακών παιχνιδιών, ευελπιστώντας να πείσει τους γονείς για την ασφάλειά του.

  Πρόκειται για το Popjam, που βασίζεται γύρω από δημιουργία εικόνων και ανάρτηση και επεξεργασία φωτογραφιών, και έχει όλα τα βασικά στοιχεία των κοινωνικών δικτύων για ενήλικες, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Guardian».

  «Μίνι» social media

  Το δίκτυο δημιουργήθηκε από την εταιρεία Mind Candy, δημιουργός του επιτυχημένου στο παιδικό κοινό online παιχνιδιού Moshi Monsters, κατά το οποίο οι μικροί παίκτες υιοθετούν ένα ηλεκτρονικό τερατάκι-κατοικίδιο.

  Το δίκτυο θα περιλαμβάνει δυνατότητα συνομιλιών με άλλους χρήστες, ανάρτηση μηνυμάτων και όλα τα κεντρικά στοιχεία των υπόλοιπων επιτυχημένων κοινωνικών δικτύων. Οι δημιουργοί του υπογραμμίζουν πως οι γονείς θα έχουν ενισχυμένo έλεγχο της δραστηριότητας των παιδιών τους και θα υπάρχουν ισχυρές δικλείδες ασφαλείας για κακόβουλους χρήστες.

  Science
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk