Οι τζιχαντιστές της ΙSIS με μια σειρά από αναρτήσεις τους στο twitter, ειρωνεύονται την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα την οποία, με τη χρήση Photoshop, παρουσιάζουν να κρατάει ένα χαρτί που γράφει «Φέρτε πίσω τα Humvee μας». Αναφέρονται στα έξι στρατιωτικά οχήματα τύπου «Χάμβι» που κατέσχεσαν πριν μερικές ημέρες οι ΙSIS όταν οι τζιχαντιστές κατέλαβαν την πόλη Σακλαβίγια, δυτικά της Βαγδάτης. Το όχημαHumvee, τετρακίνητο και δυσκίνητο τζιπ για στρατιωτική χρήση, κατασκευάζεται για τον στρατό των ΗΠΑ από την αμερικανική εταιρία Hummer που ανήκει στον όμιλο της General Motors.

Η -επεξεργασμένη- φωτογραφία της Πρώτης Κυρίας που χρησιμοποιήθηκε είναι η γνωστή που είχε αναρτήσει η ίδια πριν λίγες εβδομάδες στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Η αυθεντική φωτογραφία αναφερόταν στη διεθνή καμπάνια για την απελευθέρωση των 276 κοριτσιών από τη Νιγηρία τα οποία έπεσαν θύματα απαγωγής από την ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.
Η Ομπάμα είχε φωτογραφηθεί μέσα στον Λευκό Οίκο κρατώντας ένα χαρτί που γράφει το σύνθημα (hashtag) της εκστρατείας: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» (#bringbackourgirls), το οποίο έγινε παγκόσμια γνωστό.