Ο Στέφανος Διανέλλος ανέλαβε τη θέση του Head of Corporate & Regulatory Affairs στη British American Tobacco Hellas, με ευθύνη την στρατηγική εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και το Ισραήλ. Με έδρα την Αθήνα, θα έχει υπό την ευθύνη του όλο το φάσμα των θεμάτων εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας της εταιρείας στις 4 αυτές χώρες, όπου η British American Tobacco έχει δυναμική παρουσία και σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης.
Ο Στέφανος Διανέλλος διαθέτει πλούσια επαγγελματική προϋπηρεσία στο χώρο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Προέρχεται από την V+O COMMUNICATION όπου εργάστηκε για περίπου 7 χρόνια και όπου ως Director και επικεφαλής της ομάδας Retail, F&B και Financial Communication είχε την ευθύνη για τον χειρισμό ενός ευρύ πελατολογίου αποτελούμενο από πολυεθνικές και κορυφαίες ελληνικές εταιρείες. Προηγουμένως είχε εργαστεί ως Internal and External Communication Manager στον Όμιλο Carrefour Mαρινόπουλος, ενώ διαθέτει σημαντική εμπειρία από την προϋπηρεσία του στο Λονδίνο για 4 χρόνια στο BBC, καθώς και στην Αθήνα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Ο Όμιλος της British American Tobacco Group plc. αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες παγκοσμίως, με portfolio προϊόντων που ξεπερνάει τα 200 εμπορικά σήματα και διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες. Η British American Tobacco Hellas είναι από το 1999 μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα. Ανάμεσα στα προϊόντα της συγκαταλέγονται τα τσιγάρα Prince, Dunhill, Peter Stuyvesant, Lucky Strike, Pall Mall κλπ. καθώς και τα προϊόντα καπνού για στριφτά τσιγάρα, ανάμεσα στα οποία τα brands Lucky Strike, Craven and Pall Mall.