Η εισηγμένη εταιρεία πληροφορικής Epsilon Net A.E ενημέρωσε τις χρηματιστηριακές αρχές ότι επίκειται συμμετοχή της, στη μετοχική σύνθεση της ανώνυμης εταιρείας Supervisor A.E.
Οι όροι και οι λεπτομέρειες της μεταξύ τους συνεργασίας θα καθοριστούν το προσεχές χρονικό διάστημα από τα καταστατικά όργανα των δύο εταιρειών.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Epsilon Net A.E. δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Training). Εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2008, απασχολεί πάνω από 250 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και παράλληλα διαθέτει δίκτυο 150 συνεργατών στην Ελλάδα, όπου και εξυπηρετεί πάνω από 20.000 πελάτες.
H Supervisor A.E. έχει έδρα την Αθήνα και δραστηριοποιείται από το 1988 στην πώληση και υποστήριξη λύσεων πληροφορικής για επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία. Παράλληλα συμμετέχει σε ερευνητικά και αναπτυξιακά έργα στον τομέα των εφαρμογών διαδικτύου αλλά και εμπορικών εφαρμογών για κάθετες αγορές.
Η Supervisor A.E. μετρά 26 χρόνια λειτουργίας, έχει πάνω από 2.500 πελάτες και τα ίδια κεφάλαια ξεπερνούν τα 516.000 ευρώ. Το 2013 πραγματοποίησε κύκλο εργασιών άνω των 1.240.000 ευρώ.
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η εκδήλωση συμμετοχής της Epsilon Net στην Supervisor Α.Ε. γίνεται στα πλαίσια ενός ευρύτερου επενδυτικού πλάνου που αφορά την στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας στην αγορά πληροφορικής.