• Αναζήτηση
 • Ταϊλάνδη: Αρση απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω…τουρισμού

  Η χούντα στην Ταϊλάνδη ανακοίνωσε την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη χώρα, επικαλούμενη την έλλειψη βίας και την ανάγκη να στηριχθεί ο τουριστικός τομέας. Η κυκλοφορία απαγορευόταν από τα μεσάνυχτα έως τις 04:00 τα ξημερώματα σε 47 επαρχίες, καθώς και στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ.

  Η χούντα στην Ταϊλάνδη ανακοίνωσε την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη χώρα, επικαλούμενη την έλλειψη βίας και την ανάγκη να στηριχθεί ο τουριστικός τομέας.

  «Καθώς η κατάσταση έχει βελτιωθεί και δεν υπάρχουν περιστατικά που μπορεί να οδηγήσουν στη βία, και προκειμένου να βελτιώσουμε τον τουρισμό, η απαγόρευση της κυκλοφορίας αίρεται σε όλες τις εναπομείνασες επαρχίες» ανέφερε το στρατιωτικό καθεστώς σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

  Η κυκλοφορία απαγορευόταν από τα μεσάνυχτα έως τις 04:00 τα ξημερώματα σε 47 επαρχίες, καθώς και στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε αρθεί η κυκλοφορία σε 30 επαρχίες της χώρας, ανάμεσά τους και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk