• Αναζήτηση
 • Aερομεταφορά 4χρονου αγοριού από την Μύκονο

  Δύο αεροσκάφη C- 130 της Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν στη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μεταφέρουν έναν τετράχρονο με ραβδομυόλυση και μόσχευμα ήπατος. Η κινητοποίηση της Πολεμικής Αεροπορίας έγινε μετά από αιτήματα του ΕΚΑΒ, σε συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.

  Δύο αεροσκάφη C- 130 της Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν στη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μεταφέρουν έναν τετράχρονο με ραβδομυόλυση και μόσχευμα ήπατος.

  Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, αεροσκάφος C- 130 μετέφερε από τη Μύκονο στην Ελευσίνα, στις 22:20, ένα τετράχρονο αγόρι με ραβδομυόλυση. Στη συνέχεια, το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

  Το πρωί της Παρασκευής, αεροσκάφος C- 130 μετέφερε μόσχευμα ήπατος από τον Άραξο στη Θεσσαλονίκη. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 10:19 στο αεροδρόμιο της Μίκρας, από όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το μόσχευμα σε νοσοκομείο.

  Η κινητοποίηση της Πολεμικής Αεροπορίας έγινε μετά από αιτήματα του ΕΚΑΒ, σε συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk