«Είμαστε παρά πολύ ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να επενδύσουμε μακροπρόθεσμα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Στουρνάρα και την Αναστασία (σ.σ.: την επικεφαλής του ΤΧΣ κα Αναστασία Σακελλαρίου) που έκαναν περισσότερες προσπάθειες από όσες όφειλαν (have gone out of their way) για να μας βοηθήσουν» δήλωσε ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings κ.Πρεμ Γουάτσα αμέσως τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο κ. Γουάτσα δήλωσε ότι συναντήθηκε με 300 στελέχη της Eurobank, ανάμεσα στους οποίους ο Διευθύνων Σύμβουλος Χρήστος Μεγάλου, και πρόσθεσε ότι τους διαβεβαίωσε ότι η επένδυσή τους ότι μακροπρόθεσμη. «Τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα θα “επιστρέψει” και νέο χρήμα θα επενδυθεί στην αγορά», τόνισε ο κ. Γουάτσα.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «ο τρόπος για να πάει καλά η Eurobank είναι να πάει καλά η Ελλάδα».

Ο κ. Στουρνάρας τόνισε από την πλευρά του, ευχαριστώντας τον κ. Γουάτσα, ότι εμπιστεύτηκε τη χώρα όταν όλα φάνταζαν πολύ δύσκολα και έβαλε τα χρήματά του.

«Ηταν από τους πρώτους που είδε τα νούμερα, είδε τι κρύβεται πίσω από τα νούμερα» τόνισε.

Ο κ. Γουάτσα σημείωσε ότι ήταν πολύ σημαντικές για την απόφαση του κονσόρτσιουμ του οποίου ηγείται να επενδύσει στην Ελλάδα, οι δύο συναντήσεις του είχε με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, αρχής γενόμενης πριν από ενάμιση χρόνο.