Ο αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο το βράδυ της Τετάρτης, ενώ υπέγραφε αυτόγραφα πριν από την πρεμιέρα στο Χόλιγουντ του Maleficent, της τελευταίας ταινίας της συντρόφου του Αντζελίνα Ζολί.

Ανδρας πήδησε το διαχωριστικό μπροστά από τον κινηματογράφο El Capitan και επιτέθηκε στον ηθοποιό, δήλωσε ο Λέοναρντ Καλντερόν της αστυνομίας του Λος Αντζελες, σύμφωνα με το CNN.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ούτε ο Μπραντ Πιτ ούτε η Αντζελίνα Ζολί έδειξαν αμηχανία μετά την αιφνιδιαστική αυτή επίθεση.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο. Πρόκειται για τον 25χρονο Βιτάλι Σεντιούκ, τα κίνητρα του οποίου δεν έγιναν αμέσως γνωστά, γράφει η Los Angeles Times.

H πρεμιέρα της ταινίας έγινε χθες, Τετάρτη, στη Γαλλία και στο Βέλγιο, ενώ στις αμερικανικές αίθουσες θα γίνει 30 του μηνός.

Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από το κλασικό αγαπημένο παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί ενσαρκώνοντας το ρόλο της φοβερής και πανίσχυρης μάγισσας, αλλά είναι επίσης και η παραγωγός της ταινίας.