Προκήρυξη AΣΕΠ για την πρόσληψη 149 τελωνειακών στο ΥΠΟΙΚ

Ξεκινά στις 2 Ιουνίου η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων όσων επιθυμούν να μετέχουν στην προκήρυξη 2Κ. 2014 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 149 θέσεων τελωνειακών.

Ξεκινά στις 2 Ιουνίου η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων όσων επιθυμούν να μετέχουν στην προκήρυξη 2Κ. 2014 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 149 θέσεων τελωνειακών.

Ολόκληρη η προκήρυξη 2Κ. 2014 του ΑΣΕΠ

Δημοσιεύθηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 6/13.5.2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 149 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδου Τελωνειακών στο Υπουργείο Οικονομικών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει τη Δευτέρα 2 Ιουνίου και λήγει την Τρίτη 17 Ιουνίου.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ – Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2014. – Κατηγορία Π. Ε., Τ. Ε. ή Δ. Ε. – Τ. Θ. 14.308 – Αθήνα Τ. Κ. 11510. Η προθεσμία για την ταχυδρομική αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών λήγει στις 23 Ιουνίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk