Μέσα στα δέκα χρόνια λειτουργίας της, η Κλινική ΡΕΑ έχει βοηθήσει να έρθουν στον κόσμο περισσότερες από εβδομήντα χιλιάδες νέες ζωές και έχει σταθεί δίπλα σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ασθενείς. Κοιτάζοντας το μέλλον, η ΡΕΑ συνεχίζει να εξελίσσεται, για να προσφέρει Αληθινή Φροντίδα σε κάθε άνθρωπο.

Με πολύτιμη παρακαταθήκη τη δραστηριότητά της στη Μαιευτική Γυναικολογία, με τη συνεργασία περισσότερων από 1.500 μαιευτήρων και ιατρών όλων των ειδικοτήτων και πάνω από 600 εργαζόμενους, η ΡΕΑ έχει ήδη μπει σε μια νέα εποχή.

Η προσφορά της δεν ολοκληρώνεται με τον τοκετό. Η ΡΕΑ μετά την απόκτηση άδειας Γενικής Κλινικής, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για όλους, επενδύοντας σε κορυφαίο ιατρικό προσωπικό, σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και στις πιο σύγχρονες υποδομές.

.

Ο εκσυγχρονισμός της ΡΕΑ είναι διαρκής, όπως και η επέκτασή της σε νέους τομείς: Η λειτουργία εξωτερικών ιατρείων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, εξειδικευμένων μονάδων, όπως της Ογκολογικής Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας και ενός υπερσύγχρονου γαστρεντερολογικού και ενδοσκοπικού τμήματος.

Στο τμήμα Γενικής Χειρουργικής της ΡΕΑ πραγματοποιείται σχεδόν το σύνολο των χειρουργικών επεμβάσεων από έμπειρους χειρουργούς, με τη συνδρομή των πλέον προηγμένων ιατρικών τεχνολογιών.

Η ΡΕΑ ήταν η πρώτη ιδιωτική Γυναικολογική Κλινική της χώρας που εγκατέστησε τεχνολογία απεικόνισης, που ανιχνεύει με ακρίβεια περιοχές ενδιαφέροντος για τον χειρουργό. Εγκατέστησε πρώτη, τεχνολογίες Τρισδιάστατης (3D) Όρασης και απεικόνισης Υψηλής Ανάλυσης (4Κ), δημιουργώντας από τα πιο σύγχρονα λαπαροσκοπικά χειρουργεία παγκοσμίως, αυξάνοντας σημαντικά την ακρίβεια των επεμβάσεων, ελαχιστοποιώντας το χρόνο διάρκειάς τους, και μειώνοντας το χρόνο νοσηλείας.

Η θεραπεία ξεκινά από τη σωστή διάγνωση, γι’ αυτό η ΡΕΑ αποτελεί κέντρο αναφοράς στην Ευρώπη για τη ρομποτική αυτοματοποίηση των εργαστηρίων της, που εκμηδενίζει τις πιθανότητες λανθασμένων αποτελεσμάτων.

.

Με κληρονομιά την εμπειρία των δέκα ετών, η ΡΕΑ απαντά σε όλο το φάσμα των αναγκών κάθε γυναίκας και κάθε οικογένειας. Σε αυτό το πλαίσιο, λειτουργεί, από το 2012, Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, βοηθώντας χιλιάδες ζευγάρια να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους και πλέον με την προσθήκη Τεχνητής Νοημοσύνης μεγιστοποιεί τις πιθανότητες γονιμοποίησης.

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματός της «Κοινωνική Υπευθυνότητα», η Κλινική ΡΕΑ έχει αναπτύξει πληθώρα ενεργειών, όπως η συνεργασία με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και την ελπίδα για χιλιάδες συνανθρώπους μας που αναζητούν συμβατούς δότες. Η ΡΕΑ, δεν θα μπορούσε να μην αφουγκράζεται την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Αν και οι υπηρεσίες της διευρύνθηκαν σημαντικά, οι επενδύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και οι περιβαλλοντικές πρακτικές που έχει υιοθετήσει οδήγησαν σε μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά 10% και του φυσικού αερίου κατά 16%..

Το γεγονός πως η ΡΕΑ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παρόχους υγείας παγκοσμίως, αποδεικνύεται από την ένταξή της στη λίστα με τα Καλύτερα Νοσοκομεία στον κόσμο καθώς και από τη διάκριση, Preferred Partner Hospital, που έχει λάβει από το Διπλωματικό Συμβούλιο του ΟΗΕ. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο, με επιθεωρήσεις σε όλα τα Συστήματα Ποιότητας ISO που εφαρμόζει, από τον Διεθνώς αναγνωρισμένο και αξιόπιστο φορέα πιστοποίησης Swiss Approval.

Η επιτυχημένη πορεία της Κλινικής ΡΕΑ, αποτυπώνεται και στα υγιή οικονομικά της μεγέθη, που παρουσιάζουν σταθερή κερδοφορία τα τελευταία χρόνια. Το 2020 έκλεισε με κύκλο εργασιών 30,53 εκατ. ευρώ και κέρδη EBITDA 6,48 εκατ. ευρώ, ενώ το 2021 αναμένεται να κλείσει με κύκλο εργασιών 35 εκατ. ευρώ και κέρδη EBITDA 9 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 14,6% και 38,9% αντίστοιχα.

.

Δέκα χρόνια τώρα, από το πρώτο κλάμα νεογέννητου που ακούστηκε στις αίθουσες τοκετού μέχρι και σήμερα, η Κλινική ΡΕΑ λειτουργεί με ευαισθησία και σεβασμό για κάθε ασθενή, με αληθινό αίσθημα ευθύνης, αληθινό ενδιαφέρον, αληθινή φροντίδα. Τα πρώτα δέκα χρόνια είναι μόνο η αρχή.

ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική
Λ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17, Παλαιό Φάληρο, τηλ: 210 9495000
www.reamaternity.gr Facebook: reamaternity