ΚΙΝΑΛ – Χαιρετίζει και συμμετέχει στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2021

Το ΚΙΝΑΛ συμμετέχει με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμωνος το Σάββατο στις 19:00. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τροποποίησε στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας το σήμα του ΚΙΝΑΛ στα social media ενώ παράλληλα τονίζει ότι «είμαστε μαζί με όλο@ όσ@ οραματίζονται και αξιώνουν καθημερινά έναν κόσμο δίχως διακρίσεις

Την ενεργό συμμετοχή του στο φετινό Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2021 ανακοίνωσε το ΚΙΝΑΛ τονίζοντας ότι οι αξίες της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τροποποίησε στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας το σήμα του ΚΙΝΑΛ στα social media ενώ παράλληλα τονίζει ότι «είμαστε μαζί με όλο@ όσ@ οραματίζονται και αξιώνουν καθημερινά έναν κόσμο δίχως διακρίσεις, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, σεξισμό, τρανσοφοβία και ομοφοβία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ χαιρετίζει και συμμετέχει ενεργά και φέτος στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2021 με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμωνος το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 19:00’. Οι αξίες της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας και της Προόδου αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα, την ποικιλομορφία, τις ανοιχτές κοινωνίες, την ελευθερία έκφρασης και αυτοδιάθεσης του σώματός μας.

»Η υπερήφανη παρέλαση του Athens Pride είναι και θα είναι πάντοτε επιτακτική και επίκαιρη όσα βήματα κι αν έχουμε κάνει προς την πρόοδο. Πάντα υπάρχει ανάγκη για πραγματικό σεβασμό, αλληλεγγύη, αποδοχή . Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η φωνή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι για μια δικαιότερη κοινωνία και ευημερία, διότι ευημερία χωρίς απόλυτη ισότητα όλων των ανθρώπων δεν υπάρχει.

»Είμαστε μαζί με όλο@ όσ@ οραματίζονται και αξιώνουν καθημερινά έναν κόσμο δίχως διακρίσεις, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, σεξισμό, τρανσφοβία και ομοφοβία. Η ανάγκη για διεκδίκηση και αλλαγή θα μας βρίσκει πάντοτε συμμάχους, γιατί είναι αυτό που μας ενώνει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk