Ο κοροναϊός όχι μόνο έχει οδηγήσει σε χιλιάδες θανάτους και διασωληνωμένους, αλλά προκαλεί ακραίες αντιδράσεις σε ορισμένους όταν αντιληφθούν ότι κάποιος από το περιβάλλον τους είναι θετικός.

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε τηλεθεάτρια της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN. Αναλυτικότερα, όπως κατήγγειλε η ίδια, κατά τη διάρκεια των διακοπών της, όταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου διέμενε έμαθε πως ο φίλος της είχε κοροναϊό, τους έδιωξε άρον άρον.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε ένα προορισμό της Βόρειας Ελλάδας. Όπως περιέγραψε η γυναίκα, ο φίλος της και η ίδια έκαναν διαγνωστικό τεστ κοροναϊού, με τον πρώτο να βγαίνει θετικός. «Μας είπαν να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο και να περιμένουμε οδηγίες, όπως και κάναμε», υποστήριξε η κοπέλα.

Πώς αντέδρασε ο ξενοδόχος

«Περιμέναμε και ξαναπήρα τηλέφωνο τη μικροβιολόγο, η οποία μου είπε ότι “είναι Κυριακή δεν θα σε πάρει κανένας τηλέφωνο” και να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα, πράγμα που κάναμε. Δεν επικοινώνησε κανείς πάλι μαζί μας, μέχρι που είπαμε στον ιδιοκτήτη ότι ο φίλος μου νοσεί από κοροναϊό και αυτός μας ζήτησε να αποχωρήσουμε εκείνη τη στιγμή. Μας είπε να πάμε πάνω στο δωμάτιο, να μαζέψουμε τις βαλίτσες και να φύγουμε τώρα», είπε η καταγγέλλουσα.

Περίμεναν 19 ώρες ασθενοφόρο

Στη συνέχεια τόνισε: «Μίλησα με την Πολιτική Προστασία και μας είπε ότι δεν κάνει να φύγουμε από το δωμάτιο και να περιμένουμε το ΕΚΑΒ για να μεταφερθούμε σε ξενοδοχείο καραντίνας. Το είπα στον ξενοδόχο, μας απάντησε πως θέλει να επικοινωνήσει ο ίδιος με την Πολιτική Προστασία, αντί γι’ αυτό επικοινώνησε με έναν φίλο του στην Πολιτική Προστασία. Και έτσι λέγοντας σε εμάς πως ακολουθεί τις οδηγίες της ΓΓΠΠ μας φόρτωσε κυριολεκτικά στην καρότσα ενός αγροτικού, μας εγκατέλειψε στο Kέντρο Yγείας της Χαλκιδικής και εξαφανίστηκε».

Μάλιστα, η ίδια είπε πως περίμενε μαζί με τον φίλο της ασθενοφόρο για 19 ολόκληρες ώρες, έξω από το Κέντρο Υγείας σε ένα παγκάκι.