Η «Γη της Ελιάς» είναι η νέα δραματική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου για τους τηλεθεατές του MEGA, τη νέα σεζόν.

Το Μεγάλο Κανάλι επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία με σειρές επόμενης γενιάς που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος. Το νέο σίριαλ που ετοιμάζουν ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου θα προκαλέσει αίσθηση. Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς

Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους κι εκδίκησης. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, η εκδίκηση στήνει καρτέρι στον έρωτα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε καταξιωμένους ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων η Μάρω Κοντού.

«Είμαι χαρούμενη γιατί είναι το πρώτο σήριαλ που συμμετέχω. Χαίρομαι που θα με δει ο κόσμος με άλλο ρόλο. Έχει ενδιαφέρον ο ρόλος μου γιατί είναι σύνθετος. Η ποικιλία που έχουμε μεταξύ μας δένει πολύ όμορφα. Κουραζόμαστε γιατί ο σκηνοθέτης μας (σ.σ. Ανδρέας Γεωργίου) είναι ‘’ψείρας’’, θέλει το τέλειο και αυτό μας αρέσει»

«Το καστ εμπεριέχει τόσο εκπλήξεις που είναι μοναδικό» δήλωσε από την πλευρά της η Άντζελα Γκερέκου.

«’’Η Γη της Ελιάς’’ ήρθε για μένα την πιο κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει ένα κλίμα οικογένειας, μια χαρά, ένα κέφι» σημείωσε η Λυδία Κονιόρδου.

«Τη σειρά την διαφοροποιεί το timing. Λόγω των συνθηκών θέλαμε όλοι να βγούμε προς τα έξω, να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο, με νέους ανθρώπους και καινούργιες χημείες» τόνισε ο σκηνοθέτης και γνωστός ηθοποιός, Ανδρέας Γεωργίου.

«Η πρώτη μου συνεργασία στην Ελλάδα ήταν με το MEGA το 2006. Τώρα ανοίγει ένας καινούργιος φρέσκος κύκλος. Όλο το κανάλι χτίζει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα. Είναι η χρονιά του MEGA φέτος» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.