Οργή και πόνος της μητέρας Τοπαλούδη στη θέα των κατηγορουμένων του βιασμού και της δολοφονίας της κόρης της

Με οργή και πόνο καταφέρθηκε εναντίον των κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η μητέρα της

Με οργή και πόνο καταφέρθηκε εναντίον των κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη,   η μητέρα της, κατά την είσοδό τους στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας από το οποίο και θα δικαστούν .

Η μητέρα της 21χρονης Τοπαλούδη η οποία βιάσθηκε και δολοφονήθηκε άγρια τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο, φώναξε στους δυο νεαρούς κατηγρουμένους: Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι

Οι δύο συνομήλικοι της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη βρίσκονται από σήμερα  ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της.

Η δίκη τους διεξάγεται στην Αθήνα κατόπιν αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου ο οποίος ζήτησε την μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης , αν η δίκη διεξαγόταν στην Ρόδο όπου και διαπράχθηκε το έγκλημα.

Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της Ελένης βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δράστες της δολοφονίας του παιδιού της.

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης, νωρίτερα είχε δηλώσει, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι, είναι «δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί πώς αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του με τέτοιον βίαιο τρόπο».

Ερωτηθείς για την πρώτη συνάντησή του με τους δράστες της άγριας δολοφονίας της Ελένης, ο Γιάννης Τοπαλούδης, τόνισε ότι είναι «ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, «σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα», υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος του θύματος, Ευ.Γκιούγκης, σημείωσε ότι «έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης» και αρκέστηκε να τονίσει ότι, «οι γονείς της έχουν καταστραφεί, τους ρήμαξαν τη ζωή αυτά τα δύο υποκείμενα».

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk