Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έκλεισαν έναν χρόνο ακριβώς, από την ημέρα που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η επέτειος τους

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα λόγια της γνωστής σχεδιάστριας, Υβόννης Μπόσνιακ για την επέτειο του γάμου της με τον δημοφιλή τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο!

Η ίδια ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από την ξεχωριστή εκείνη ημέρα ενώ η λεζάντα, με την οποία συνόδευσε την φωτογραφία, άφησε άφωνους τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της!

«Ένα χρόνο παντρεμένοι, δέκα χρόνια ερωτευμένοι… Χρόνια μας Πολλά καρδιά μου!» έγραψε χαρακτηριστικά η πανέμορφη Υβόννη Μπόσνιακ.

Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο:

Η βραδινή τους έξοδος

Λίγο πριν φύγει για τη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος πήρε τη γυναίκα της ζωής του και επισκέφτηκαν γνωστό νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή. Ο τραγουδιστής και η σύζυγος του απόλαυσαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη και καλό φίλο του Αντώνη, Θοδωρή Φέρρη και διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι δύο φίλοι τραγούδησαν παρέα πολλές επιτυχίες του Αντώνης Ρέμος με το κοινό να τους αποθεώνει μαζί!

Δείτε τις φωτογραφίες!