Η είδηση του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ έσκασε σαν βόμβα στο καλλιτεχνικό χώρο πριν από λίγα χρόνια, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, το ζεύγος «Μπραντζελίνα» μετά από ένα κινηματογραφικό love story, έναν παραμυθένιο γάμο που άντεξε μόλις δύο χρόνια και έξι παιδιά – τρία βιολογικά και τρία που έχουν υιοθετήσει- αποφάσισαν το φθινόπωρο του 2016 να ρίξουν οριστικά τίτλους τέλους στη σχέση τους.

 

View this post on Instagram

#branjelina#bradpitt#anjelinajolie#

A post shared by Bradpitt official (@bradpitt_____1111) on

Σήμερα, τρία χρόνια μετά οι δύο σταρ, έχουν προχωρήσει στη ζωή τους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η Αντζελίνα Τζολί μάλιστα βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, με φόντο την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της νέας της ταινίας «Maleficent: Mistress of Evil», πραγματοποιώντας λαμπερές εμφανίσεις ανά τον κόσμο και δίνοντας ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Δείτε ακόμα – Αντζελίνα Τζολί : Ερωτική εξομολόγηση στην Μισέλ Φάιφερ

Όπως είναι φυσικό, τα ΜΜΕ εκμεταλλεύονται το γεγονός και την ρωτούν για τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ με τον οποίο έχουν έξι παιδιά και το πολύκροτο διαζύγιο. Έτσι σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αντζελίνα Τζολί άνοιξε την καρδιά της τρία χρόνια μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες τέλους της σχέσης τους, αλλά και της ψυχολογικής της κατάστασης.

«Δεν ξέρω πολλά για το πεπρωμένο, αλλά είμαι σίγουρη ότι είμαι σε μετάβαση. Επιστρέφω στον εαυτό μου. Γιατί τον τελευταίο καιρό ήμουν λίγο χαμένη» δηλώνει η Αντζελίνα Τζολί μιλώντας σε γνωστό γυναικείο περιοδικό και στον ίδιο εξομολογητικό τόνο προσθέτει:

«Νομίζω ότι ήταν στο τέλος της σχέσης μου με τον Μπραντ και μετά όταν χωρίσαμε. Ήταν περίπλοκο, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου πια και γινόμουν, πώς να το πω, μικρότερη, ασήμαντη, ακόμα κι αν δεν το έδειχνα. Ήμουν βαθιά στενοχωρημένη, ήμουν πληγωμένη. Από την άλλη, ήταν ενδιαφέρον το να πέσω σε αυτή την ταπεινότητα και την αίσθηση ασημαντότητας».

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ όμως, στη συνέχεια των δηλώσεών της, κάνει ξεκάθαρο ότι δουλεύει πάνω στο τραύμα που της άφησε αυτός ο χωρισμός.

«Είναι ένα μάθημα, το οποίο προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά μου, την ιδέα της ανανέωσης και, μέσα από όλα αυτά, την έννοια της χαράς. Έπρεπε να ανακαλύψω από την αρχή, τη χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αντζελίνα Τζολί.