Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Λάκης Λαζόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο της πρώην συζύγου του.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο του αποχωρισμού της Τασούλας μου. Ευχαριστώ επίσης γιατί έγινε σεβαστό το αίτημα μου να μην παραβρεθούν φωτογράφοι και κάμερες. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους ανθρώπους που στη διάρκεια αυτών των τριών χρόνων μάς στήριξαν σιωπηλά στη δύσκολη αυτή διαδρομή, μια διαδρομή που περνούν πάρα πολλοί άνθρωποι στον καιρό μας» σημειώνει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Στο μήνυμά του ο Λάκης Λαζόπουλος ευχαρίστησε το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύτηκε η πρώην σύζυγός του, τους γιατρούς και το προσωπικό που την φρόντισαν επί τρία χρόνια.

Επιπλέον, ο Λάκης Λαζόπουλος έστειλε το μήνυμα: «Θα ήθελα να παρακαλέσω φίλους, γνωστούς, αλλά και ανθρώπους που διαβάζουν αυτό το κείμενο να γίνουν αιμοδότες σε μία χώρα, που καθώς διαβάζω, παρατηρείται έλλειψη αίματος για αναγκαίες μεταγγίσεις. Χύνουμε πολύ αίμα στην άσφαλτο, χύνουμε αίμα παντού, είναι καιρός να μαζέψουμε αίμα γιατί η τράπεζα αίματος δεν είναι τίποτε άλλο παρά το μελλοντικό δικό μας αίμα που μπορεί να χρειαστούμε ανά πάσα στιγμή.

»Είναι αναγκαίο επίσης και η πολιτεία να αυξήσει τα κέντρα αιμοδοσίας στη χώρα και κυρίως στα νησιά για να μπορούν να δίνουν αίμα εκεί που μένουν ή διαμένουν οι άνθρωποι.»

Ο αγαπημένος ηθοποιός ευχαρίστησε όσους «βρέθηκαν μαζί μας στη Δράμα και στο Β’ Κοιμητήριο, όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή».

Στον συγκλονιστικό επικήδειο για την Τασούλα του, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πει: «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».