• Αναζήτηση
 • Μουρίνιο για Νιούκαστλ: «Δεν μπορώ να είμαι 8ος, θέλω μόνο την κορυφή»

  Έμμεση απάντηση για τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τη Νιουκάστλ έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως στόχος του είναι να αναλάβει ομάδα που παλεύει για την κορυφή.

  Τις προηγούμενες εβδομάδες, το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο συνδέθηκε έντονα με τον πάγκο της Νιούκαστλ.

  Παρόλα αυτά, τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τον Πορτογάλο να έχει απορρίψει την προοπτική των Άγγλων, καθώς ο ίδιος θέλει να αναλάβει μια πιο ανταγωνιστική ομάδα.

  Μάλιστα, ο 56χρονος φαίνεται πως επιβεβαίωσε τη… χυλόπιτα στις «καρακάξες» με τις τελευταίες του δηλώσεις, κάνοντας σαφές πως στόχος του είναι να πάει σε σύλλογο που παλεύει για την κορυφή.

  «Εάν κάποιος μου προσφέρει ένα υπέροχο 10ετές συμβόλαιο με την υποχρέωση να οδηγήσω την ομάδα στη μέση της βαθμολογίας, να είμαι 7ος, 8ος, 9ος, τότε αυτό δεν είναι για μένα.

  Δεν είναι στη φύση μου. Είμαι απόλυτα παθολογικός με το να παίζω για να νικήσω. Εχω ανάγκη από ένα project όπου θα παίζω μόνο για να είμαι στην κορυφή» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk