• Αναζήτηση
 • Πύρινη κόλαση σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ

  Τρομακτικές διαστάσεις έχει πάρει πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία. Η φωτιά έχει προκαλέσει αλλεπάλληλες εκρήξεις, τόσο ισχυρές που έχουν συνταράξει οικισμούς που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση

  Τρομακτικές διαστάσεις έχει πάρει πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία. Η φωτιά έχει προκαλέσει αλλεπάλληλες εκρήξεις, τόσο ισχυρές που έχουν συνταράξει οικισμούς που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση.

   

   

  Το ειδησεογραφικό δίκτυο NBC Philadelphia μετέδωσε ότι η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο διυλιστήριο Philadelphia Energy Solutions, το οποίο παράγει 335.000 βαρέλια ημερησίως, είναι ορατή από χιλιόμετρα μακριά και έχει προκαλέσει εκρήξεις οι οποίες έγιναν αισθητές έως και το Σάουθ Τζέρσεϊ.

   

  Τμήμα του διυλιστηρίου έχει κλείσει λόγω της πυρκαγιάς, ανακοίνωσε παράλληλα η εταιρεία παροχής στοιχείων και πληροφοριών για τις ενεργειακές αγορές Genscape.

  Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς στο συγκρότημα, το οποίο απασχολεί περίπου 1.000 ανθρώπους.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η κόκκινη υπεροχή… Η νεαρή γυναίκα έβγαλε από το δάχτυλό της το ογκώδες ρουμπίνι. Το ακούμπησε στο μικρό τραπέζι, δίπλα ακριβώς στο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk