Το μοιραίο ατύχημα που κόστισε την ζωή του 28χρονου Πάνου Ζάρλα σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, στη Συγγρού, λίγες ώρες πριν τα γενέθλιά του.

View this post on Instagram

Κι αν φτασεισ στο σημείο που έρχεται το «game over» ρίξε άλλο ένα κέρμα στην μηχανή και ξανά κάντο απο την αρχή.

A post shared by Panos Zarlas (@panos_zarlas) on

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο Πάνος Ζάρλας έπεσε με μεγάλη ταχύτητα με τη μηχανή του στις προστατευτικές μπάρες, ενώ δεν φορούσε κράνος.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως και διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και μεταφέρθηκε.

To θάνατο του 28χρονου γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στο Instagram:

Συγκλονισμένη είναι η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη και η μητέρα του, η οποία ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για το τραγικό συμβάν.

Την ίδια ώρα, κι ενώ ακόμα δεν είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του Πάνου, φίλοι του είχαν κατακλύσει τα social media του πρώην παίκτη, με ευχές για τα γενέθλιά του.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 28χρονου Πάνου.

Ο Δώρος Παναγίδης συμπαίκτης του στο παιχνίδι Power Of Love και καλός του φίλος μετά την λήξη του, σε ανάρτησή του στο Instagram εξέφρασε την λύπη του για τον χαμό του 28χρονου.

Η παρουσιάστρια του Power Of Love, Μαρία Μπακοδήμου δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε ο Πάνος Ζάρλας. Σε ανάρτησή της στο Instagram δηλώνει «Aχ ρε Πάνο… Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πανω σου ,τίποτα σκοτεινό . Δεν… ».