Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων στην Κοζάνη

Ο Λάζαρος Μαλούτας και ο Λευτέρης Ιωαννίδης θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των εκλογών, μετά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Οι Λάζαρος Μαλούτας και Λευτέρης Ιωαννίδης θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, 2 Ιουνίου, για τον δήμο Κοζάνης, μετά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο σύνολο των 146 εκλογικών τμημάτων.

Ο υποψήφιος Κυριάκος Μιχαηλίδης που ήταν τρίτος με διαφορά 13 ψηφοδελτίων από δεύτερο Λευτέρη Ιωαννίδη, ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Το απόγευμα της Πέμπτης, αναρτήθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου, που αναφέρει ότι ο συνδυασμός του Λευτέρη Ιωαννίδη «Κοζάνη τόπος να ζεις» λαμβάνει 9.024 ψήφους και ο συνδυασμός του Κυριάκου Μιχαηλίδη «Μετάβαση για τον δήμο Κοζάνης» 9.012 ψήφους.

Η διαφορά, είναι μία ψήφος λιγότερη από το αρχικό αποτέλεσμα για τον συνδυασμό του Λευτέρη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο 100% της ενσωμάτωσης, ο Λάζαρος Μαλούτας λαμβάνει 27,91% και 11 έδρες, ο Λευτέρης Ιωαννίδης 22,26% και εννέα έδρες, ο Κυριάκος Μιχαηλίδης 22,15% και εννέα έδρες, ο Ευάγγελος Σημανδράκος 16,25% και επτά έδρες, ο Φώτης Κεχαγιάς 5,05% και δύο έδρες, ο Νώντας Στολτίδης 3,76% και δύο έδρες και ο Κώστας Κύργιας 2,5% και μια έδρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk