Το καλοκαίρι του 2018 ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε στην Ιταλία ένα τροχαίο ατύχημα, καθώς τον χτύπησε αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε ένα σκούτερ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του «Catch-22».

Λόγω της σφοδρής σύγκρουσης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό ο ηθοποιός δεν ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα, αφού ο οδηγός του άλλου οχήματος παραβίασε τον κώδικα κυκλοφορίας.

Κι ενώ ο Τζόρτζ Κλούνεϊ γλίτωσε τα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, η συνέχεια που ακολούθησε στο σπίτι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο θα περίμενε ο σταρ του Χόλιγουντ. Τότε είχαν ακουστεί φήμες για τη σχέση του με την σύζυγό του, την Αμάλ, και τους όρους που του έθεσε σχετικά με τη μηχανή και την πρόθεσή της μέχρι και να χωρίσουν, αν συνέχιζε να οδηγεί μηχανή.

Ο 57χρονος σήμερα Τζορτζ Κλούνεϊ, τελικά, επιβεβαίωσε ένα κομμάτι από αυτές τις φήμες, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το US PEOPLE και το US WEEKLY, ο Τζόρτζ Κλούναϊ αποκάλυψε ότι η σύζυγός του τού έχει απαγορεύσει να ανέβει ξανά σε μηχανή.

Αυτό παραδέχτηκε ο ίδιος και μπροστά στο κοινό του DGA Theater στη Νέα Υόρκη:

«Δεν μου επιτρέπεται να ανεβώ πάλι σε μηχανή. Είχα ένα πολύ άσχημο ατύχημα. Χτύπησα ένα τύπο τρέχοντας με 70 μίλια ανά ώρα (110 χλμ περίπου), χτύπησα και τέλος για μένα οι μηχανές. Το ίδιο και ο φίλος μου Grand. Τα κάναμε θάλασσα και οι γυναίκες μας, μας είπαν πως δεν θα ανεβούμε ποτέ πια σε μηχανή».