• Αναζήτηση
 • «Καζάνι που βράζει» η Αλβανία – Βίαια επεισόδια και τραυματίες σε αντικυβερνητική διαδήλωση

  Χιλιάδες Αλβανοί υποστηρικτές της Αντιπολίτευσης με κεντρικό σύνθημα να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, πραγματοποίησαν μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση στα Τίρανα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ αντικυβερνητικών διαδηλωτών οι οποίοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο της κυβέρνησης με δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν χθες, στην Αλβανία.

  Χιλιάδες Αλβανοί υποστηρικτές της Αντιπολίτευσης με κεντρικό σύνθημα να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, πραγματοποίησαν μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση στα Τίρανα.

  Οι διαδηλωτές εκτός από την παραίτηση Ράμα, ζητούν την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης, συγκρούστηκαν με την Αστυνομία με αποτέλεσμα να επικρατήσει για αρκετή ώρα χάος στους δρόμους και να τραυματιστούν άτομα και από τις δύο πλευρές .

  Οι συγκρούσεις των διαδηλωτών με τις αστυνομικές δυνάμεις συνεχίστηκαν και στους κεντρικούς δρόμους των Τιράνων με ομάδες διαδηλωτών να βάζουν φωτιές σε αυτοκίνητα και να πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων.

  Από τα επεισόδια, πέντε άντρες της αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ υπήρξαν και τραυματίες δημοσιογράφων και πολιτών.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk