• Αναζήτηση
 • «Παρουσιάστε αρμ» : Συγκίνηση για την αποστρατεία της σκυλίτσας της Δίωξης Ναρκωτικών Divina

  Επί σειρά ετών στάθηκε πολύτιμος συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με συγκίνηση οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου ανακοίνωσαν μέσω Facebook την αποστρατεία της συναδέλφου τους…  Divina.

  Πρόκειται για την σκυλίτσα της αστυνομίας, η οποία επί σειρά ετών στάθηκε πολύτιμος συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας. Λόγω ηλικίας αποχωρεί από την υπηρεσία και οι συνεργάτες της της απέδωσαν τα εύσημα για την προσφορά της.

  Η ζεστή ανάρτηση της Α.Δ. Πελοποννήσου:
  «Με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη αποχαιρετούμε την DIVINA , αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, η οποία αποστρατεύτηκε. Στάθηκε πολύτιμος συνεργάτης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. Στη θέση της αναλαμβάνει καθήκοντα ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών η εκπαιδευμένη DAGI», γράφει στην ανάρτησή της η Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου.
  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk