Στο γραφείο του εφέτη ειδικού ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της αποκαλούμενης «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εφέτης εξετάζει ως μάρτυρα τον επιχειρηματία για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του πρώην δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη, μαζί με μία συνάδελφο του, για συμμετοχή στο κύκλωμα της «μαφίας των φυλακών».

Υπενθυμίζεται πως από τις καταθέσεις βαρυποινιτών αποδίδεται στον Αριστείδη Φλώρο ρόλος στο κύκλωμα των φυλακών.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας και κυρίως από τις καταγραφές συνομιλιών των βαρυποινιτών που έχει σχηματιστεί για την «μαφία των φυλακών», φαίνεται πως ο δικηγόρος συνομιλούσε συχνά με τον φερόμενο ως αρχηγό του κυκλώματος στην ομάδα του οποίου φαίνεται να ανήκαν και οι δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Παράλληλα, στο γραφείο του ανακριτή θα βρεθούν και οι δύο δικηγόροι που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής την Πέμπτη, ως μέλη της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».