• Αναζήτηση
 • Εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές σε βουλευτές των ΑΝΕΛ

  Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης

  ΤοΒΗΜΑ Team
  ÅîùôåñéêÞ Üðïøç ôïõ Áñåéïõ ÐÜãïõ ôçí Ôñßôç 10 Éïõíßïõ 2014. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

  Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προκάλεσαν αναρτήσεις της ιστοσελίδας documento και news247, σύμφωνα με τα οποία, βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μη δώσουν την ψήφο τους στη συμφωνία των Πρεσπών.
  Η Ξενη Δημητρίου παρήγγειλε στον προιστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ευαγγελο Ιωαννίδη, τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργήματων.
  Σύμφωνα με το documentο, στέλεχος της μεγαλύτερης νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, ο Σπύρος Αβραμάκος, αποστέλλει το εξης μήνυμα:
  «Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί. Να μην τολμήσουν να προδώσουν την Μακεδονία».

  Ελευθερία Κόλλια

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk