Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Εθνική Τράπεζα, σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy και με την υποστήριξη σημαντικών εταιρειών τεχνολογίας και φορέων του οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας, διοργανώνει το μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών NBG ibank #fintech 3.0 crowdhackathon. Ο μαραθώνιος αφορά την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και επιχειρηματικών μοντέλων που σχετίζονται με τον αναπτυσσόμενο κλάδο των χρηματοοικονομικών τεχνολογιών (FinTech).

To NBG ibank #fintech 3.0 crowdhackathon θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου στο χώρο του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης της Τράπεζας be finnovative (Πειραιώς 74, Μοσχάτο).

Στο  NBG i-bank #fintech 3.0 crowdhackathon μπορούν να συμμετέχουν  προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη από το χώρο της επικοινωνίας, του marketing και της εξυπηρέτησης πελατών, σύμβουλοι επιχειρήσεων , ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, καθώς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να σχεδιάσει και να αναπτύξει εφαρμογές στον τομέα του FinTech.

Στόχος είναι να βρεθούν στη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου, σε ένα κοινό περιβάλλον εργασίας, ομάδες προγραμματιστών και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στο FinTech, ιδανικά μέχρι το στάδιο ενός ελάχιστου βιώσιμου προϊόντος (Minimum Viable Product – MVP), με την προοπτική ανάπτυξης ενός πλήρους επιχειρηματικού μοντέλου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και για εγγραφές: http://crowdhackathon.com/fintech3/.

Το NBG i-bank #fintech 3.0 crowdhackathon αποτελεί ευκαιρία γνωριμίας της κάθε ομάδας με στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και του FinTech οικοσυστήματος. Στο NBG i-bank #fintech 3.0 crowdhackathon θα υπάρχουν χρηματικά βραβεία για τις καλύτερες υλοποιήσεις, καθώς και δυνατότητες συνεργασίας με τους υποστηρικτές. Εκτός από τα βραβεία και ανεξάρτητα από αυτά, θα επιλεγούν και οι ομάδες που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν απευθείας στο selection day του 5μηνου προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative.