• Αναζήτηση
 • Η OMEGA αυξάνει την εγγύηση στα 5 χρόνια για όλα τα ρολόγια

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στη συνεχή προσπάθειά της να ανεβάσει τα πρότυπα του κλάδου και να επεκτείνει τα όρια της ποιότητας στην Ωρολογοποιία, η OMEGA ανακοινώνει επισήμως με περηφάνια ότι επεκτείνει την εγγύηση όλων των ρολογιών της στα 5 χρόνια.

  Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα της σημαντικής προόδου που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια η εταιρεία, συμπεριλαμβάνοντας την επαναστατική άφιξη της πιστοποίησης Master Chronometer, που έχει δημιουργήσει ένα νέο σημείο αναφοράς σχετικά με την ακρίβεια, τις επιδόσεις και την αντίσταση στον μαγνητισμό.

  Παράλληλα με τη βελτιωμένη ποιότητα των ρολογιών OMEGA, έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από τότε που η Μάρκα άνοιξε το πιο σύγχρονο βιομηχανικό εργοστάσιο στην έδρα της, στην πόλη Bienne της Ελβετίας. Πέρα από τη συναρμολόγηση, ο νέος χώρος περιλαμβάνει νέες εγκαταστάσεις για τις δοκιμές και τον έλεγχο ποιότητας, όπου πολλά από τα ρολόγια της Μάρκας εξετάζονται πιο αναλυτικά από ποτέ άλλοτε .

  Ο Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος και CEO της OMEGA, είπε, «Η διαρκής δέσμευσή μας στην OMEGA είναι η ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη των πελατών μας. Όλες οι πρόσφατες εξελίξεις μας, από την πρωτοποριακή τεχνολογία μέχρι το υπερσύγχρονο εργοστάσιο που ανοίξαμε πριν από ένα χρόνο, μας έδωσαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε αυτή τη νέα 5-ετή εγγύηση, αποδεικνύοντας ότι τα πρότυπα μας αυξάνονται συνεχώς και ότι οι πελάτες μας μπορούν να έχουν ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ρολόι OMEGA που φοράνε.»

  Η νέα 5-ετή εγγύηση θα ισχύσει από τις 2 Νοέμβριου 2018, καθώς επίσης και για όλα τα ρολόγια OMEGA που έχουν αγοραστεί από την 1η Ιουλίου 2018 και έπειτα.

  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα:

  www.omegawatches.com/5YearWarranty

  Τα Νέα της Αγοράς
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk