• Αναζήτηση
 • Με φόντο το Brexit συνάντηση Μακρόν – Μέι

  Συνάντηση με την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, θα έχει ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ, το βράδυ της Παρασκευής στον πύργο Μπρεγκανσόν, στη νότια Γαλλία

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συνάντηση με την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, θα έχει ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ, το βράδυ της Παρασκευής στον πύργο Μπρεγκανσόν, στη νότια Γαλλία, την εξοχική κατοικία των προέδρων της Γαλλικής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε το Ελιζέ.

  Έπειτα από μια συνάντηση εργασίας, η Τερέζα Μέι και ο σύζυγός της Φίλιπ αναμένεται να παρακαθίσουν σε ένα ιδιωτικό δείπνο με το ζεύγος Μακρόν, στο κάστρο που βρίσκεται κοντά στην Τουλόνη, όπου ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους παραθερίζει το καλοκαίρι.

  Αξιωματούχος από το Ελιζέ δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με την ατζέντα των συνομιλιών, ωστόσο νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Τζέρεμι Χαντ, συναντήθηκε με τον γάλλο ομόλογό του, Ζαν Ιβ Λεντριάν, στο Παρίσι για να συζητήσουν το Brexit.

  Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο, ο Χαντ υπογράμμισε τη βούληση της Βρετανίας ώστε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δεσμευτεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα στις προτάσεις του Λονδίνου με στόχο, όπως τόνισε, την επίτευξη ενός «ρεαλιστικού και λογικού» αποτελέσματος στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk