• Αναζήτηση
 • Ανακοινώθηκαν οι νέοι «Οι Αγγελοι του Τσάρλι»

  Η Κρίστεν Στιούαρτ, η Ναόμι Σκοτ και η Ελα Μπαλίνσκα θα είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας ταινίας Charlie's Angels (Οι Αγγελοι του Τσάρλι), σύμφωνα με το Variety.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τρία εντελώς νέα πρόσωπα θα λένε τη θρυλική φράση «Καλημέρα, Τσάρλι» στην κινηματογραφική οθόνη.

  Η Κρίστεν Στιούαρτ, η Ναόμι Σκοτ και η Ελα Μπαλίνσκα θα είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας ταινίας Charlie’s Angels (Οι Αγγελοι του Τσάρλι), σύμφωνα με το Variety.

  Στην ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μπανκς, δεν αποκλείεται να κάνουν σύντομη εμφάνιση κάποιες από τις πρωταγωνίστριες (Κάμερον Ντίαζ, Λούσι Λιου ή Ντριου Μπάριμορ) των δύο προηγούμενων φιλμ του franchise, που είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της διάσημης ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς.

  Η Κάμερον Ντίαζ, η Λούσι Λιου και η Ντρου Μπάριμορ πήραν μέρος στις δύο μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

  Η νέα ταινία εστιάζει στην «επόμενη γενιά Αγγέλων που εργάζονται για τον μυστηριώδη Τσάρλι». Από τις προηγούμενες ταινίες, η Townsend Agency «επεκτάθηκε σημαντικά και έγινε παγκόσμια παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας και μυστικές υπηρεσίες με γραφεία και προσωπικό σε όλο τον κόσμο».

  Η ταινία θα επικεντρωθεί στα μέλη μίας από αυτές τις «ομάδες» στην οποία ανήκουν οι Στιούαρτ, Σκοτ και Μπαλίνσκα και εργάζονται σε μία υπόθεση. Η ήδη επιβεβαιωμένη ημερομηνία της πρεμιέρας είναι η 27η Σεπτεμβρίου 2019.

  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk