• Αναζήτηση
 • Συρία: Σειρά βομβιστικών επιθέσεων με 32 νεκρούς

  Επίθεση βομβιστών-καμικάζι στη συριακή πόλη Σουέιντα προκάλεσε θανάτους και τραυματισμούς, μετέδωσε το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA σήμερα, επικαλούμενο ανταποκριτή του.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Τουλάχιστον 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τριάντα τραυματίστηκαν σήμερα σε σειρά επιθέσεων οπλοφόρων και βομβιστών-καμικάζι της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στη νότια επαρχία Σουέιντα της Συρίας, την οποία ελέγχει το καθεστώς, ανέφερε μια μη κυβερνητική οργάνωση, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
  Οι επιθέσεις αυτές διαπράχθηκαν σε διάφορα χωριά βορειοανατολικά της πόλης Σουέιντα, της πρωτεύουσας της ομώνυμης επαρχίας, και στην ίδια την πόλη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νεκροί και τραυματίες, σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση.

  Νωρίτερα, το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA είχε μεταδώσει πως βομβιστές-καμικάζι εξαπέλυσαν επιθέσεις στην πόλη Σουέιντα με αποτέλεσμα να υπάρξει άγνωστος αριθμός θυμάτων και ότι κυβερνητικές δυνάμεις κατάφεραν να σκοτώσουν δύο από τους βομβιστές-καμικάζι πριν πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά τους.
  Ούτε η κρατική τηλεόραση, ούτε το κρατικό πρακτορείο μετέδωσαν κάποιον απολογισμό των

  Κόσμος
  Helios Kiosk