• Αναζήτηση
 • Μέι: Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται δίπλα στον λαό της Ελλάδας

  Μήνυμα αλληλεγγύης, στέλνει η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι υπογραμμίζοντας ότι «το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται δίπλα στο λαό της Ελλάδας καθώς αναρρώνει από αυτά τα τρομερά γεγονότα»,

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μήνυμα αλληλεγγύης, στέλνει η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι υπογραμμίζοντας ότι «το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται δίπλα στο λαό της Ελλάδας καθώς αναρρώνει από αυτά τα τρομερά γεγονότα».

  Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου επισημαίνει πως η απώλεια ανθρώπινων ζωών και η καταστροφή στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι τραγική και δηλώνει την ετοιμότητα της χώρας της να παράσχει οποιαδήποτε υποστήριξη μπορεί.

  «Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται δίπλα στον λαό της Ελλάδας, καθώς αναρρώνει από αυτά τα τρομερά γεγονότα. Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε οποιαδήποτε υποστήριξη μπορούμε» έγραψε στο Twitter η Τερέζα Μέι.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk