• Αναζήτηση
 • Το Ισραήλ ανοίγει το εμπορικό μεθοριακό πέρασμα με τη Γάζα

  Το Ισραήλ θα ξανανοίξει την Τρίτη το κύριο εμπορικό μεθοριακό πέρασμα με την Γάζα και θα επεκτείνει την παλαιστινιακή ζώνη αλιείας ανοιχτά των ακτών του παλαιστινιακού αυτού θύλακα, στον οποίο έχει επιβάλει αποκλεισμό…

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το Ισραήλ θα ξανανοίξει την Τρίτη το κύριο εμπορικό μεθοριακό πέρασμα με την Γάζα και θα επεκτείνει την παλαιστινιακή ζώνη αλιείας ανοιχτά των ακτών του παλαιστινιακού αυτού θύλακα, στον οποίο έχει επιβάλει αποκλεισμό, αν διατηρηθεί η νηνεμία στις διασυνοριακές εντάσεις, σύμφωνα με τον ισραηλινό υπουργό Άμυνας, Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

  Το Ισραήλ έκλεισε τον μεθοριακό σταθμό του Κερέμ Σαλόμ και περιόρισε την παλαιστινιακή ζώνη αλιείας στα 11 χλμ από τα 17 χλμ στις 9 Ιουλίου σε απάντηση στους χαρταετούς και τα μπαλόνια με ήλιο που πετούσαν Παλαιστίνιοι πάνω από τη μεθόριο για εμπρηστικούς σκοπούς.

  Οι εχθρικές ενέργειες με τους ισλαμιστές της Χαμάς γενικεύτηκαν σε συγκρούσεις την περασμένη εβδομάδα, αλλά χθες σταμάτησαν.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk