• Αναζήτηση
 • Νέος γύρος συζητήσεων Ζάεφ με τους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει δημοψηφίσματος

  Έτσι λοιπόν το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ θα συναντηθεί με τον Αλί Αχμέτι του DUI, τον Χρίστιαν Μιτσκόσκι του VMRO-DPMNE, καθώς και τον Μπιλάλ Κασάμι του Besa.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέο γύρο συζητήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς της ΠΓΔΜ θα έχει από αύριο, Δευτέρα, ο Ζόραν Ζάεφ με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή τομή» ενόψει του δημοψηφίσματος του φθινοπώρου, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.

  Έτσι λοιπόν το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ θα συναντηθεί με τον Αλί Αχμέτι του DUI, τον Χρίστιαν Μιτσκόσκι του VMRO-DPMNE, καθώς και τον Μπιλάλ Κασάμι του Besa, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ.

  Αντικείμενο της συζήτησής τους θα είναι η σύνθεση της Κρατικής Εκλογικής Επιτροπής και το ερώτημα του δημοψηφίσματος.

  Νωρίτερα, το βράδυ της Τετάρτης, στη διάρκεια της σύσκεψης, ο Ζόραν Ζάεφ ενημέρωσε τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για ενδεχόμενη διατύπωση της ερώτησης στο δημοψήφισμα, η οποία θα συνδέει τη Συμφωνία με την Ελλάδα με την είσοδο της χώρας σε ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

  «Επιθυμείτε την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ με την στήριξη της συμφωνίας ανάμεσα στη “Μακεδονία” και την Ελλάδα;», είναι το ερώτημα που έθεσε στο τραπέζι ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk