• Αναζήτηση
 • «Θέατρο Express» από τον ΟΑΣΑ και το Εθνικό Θέατρο

  Μια πρωτοποριακή δράση ξεκινά από σήμερα ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας, σε συνεργασία με τις Οδικές Συγκοινωνίες και το Εθνικό Θέατρο.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Μια πρωτοποριακή δράση ξεκινά από σήμερα ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας, σε συνεργασία με τις Οδικές Συγκοινωνίες και το Εθνικό Θέατρο. Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, το οποίο επονομάστηκε σε «Θέατρο Express».
  Οι παραστάσεις για την ξεχωριστή αυτή θεατρική σκηνή, ξεκινούν με το έργο η Αρκούδα του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη και με καταξιωμένους ηθοποιούς (Ιερώνυμος Καλετσάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου).
  Το θεατρικό λεωφορείο απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, προσβλέποντας στο να τους προσεγγίσει στους χώρους όπου συγκεντρώνονται, κυρίως στις πλατείες της πόλης, ενισχύοντας την επαφή ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, με καταξιωμένες μορφές τέχνης και πολιτισμού, όπως το θέατρο.
  Αφετηρία της δράσης είναι το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι, στις 5 και 6 Ιουλίου 2018, ενώ οι επόμενες στάσεις του «Θεάτρου Εxpress» θα πραγματοποιηθούν στους Δήμους Αιγάλεω, Περιστερίου, Λαυρίου και Ραφήνας, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
  Πέμπτη 5/7: Αμαξοστάσιο Γκάζι, 21:15
  Παρασκευή 6/7: Αμαξοστάσιο Γκάζι, 19:30 και 21:15
  Σάββατο 7/7 και Κυριακή 8/7: Nέο δημαρχείο Περιστερίου, πλατεία Δημοκρατίας, 19:30 και 21:15
  Πέμπτη 12/7: Κεντρική πλατεία Λαυρίου (Παλιά Δημαρχεία), 19:30 και 21:15
  Παρασκευή 13/7 και Σάββατο 14/7: Άλσος Αιγάλεω (είσοδος) Ιερά Οδός (Δαρδανηλείων και Ολυμπίας), 19:30 και 21:15
  Κυριακή15/7: Δημαρχείο Ραφήνας, 19:30 και 21:15
  Το πρόγραμμα των παραστάσεων του θεατρικού λεωφορείου θα ανακοινώνεται στις ιστοσελίδες του ΟΑΣΑ και του Εθνικού Θεάτρου, www.oasa.gr και www.n-t.gr αντίστοιχα.
  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk