• Αναζήτηση
 • Ταϊλάνδη: Σε καλή κατάσταση τα 12 εγκλωβισμένα παιδιά στη σπηλιά

  Σε καλή κατάσταση βρίσκονται τα 12 αγόρια που βρίσκονται εγκλωβισμένα σε σπηλιά στην Ταϊλάνδη και περιμένουν τη διάσωση τους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε καλή κατάσταση βρίσκονται τα 12 αγόρια που βρίσκονται εγκλωβισμένα σε σπηλιά στην Ταϊλάνδη και περιμένουν τη διάσωση τους.

  Σε ένα ακόμα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους πεζοναύτες της Ταϊλάνδης τα παιδιά έχουν καλυφθεί με κουβέρτες και στέλνουν τους χαιρετισμούς τους σε όσους βρίσκονται στην επιφάνεια και προσπαθούν να τους διασώσουν.

  «Συστηθείτε» λέει ο δύτης και τα αγόρια λένε το όνομα τους και στη συνέχεια ευχαριστούν τους διασώστες τους.

  Στη συνέχεια διαβεβαιώνουν πως είναι καλά στην υγεία τους.

  #13ชีวิต #ทีมหมูป่า ที่โพสเช้าวันนี้ครับ13หมูป่า ส่งเสียงถึงคนไทย ที่รออยู่นอกถ้ำ ดังนี้#หลังได้ทานอาหาร เพิ่มพลังงาน ที่หน่วยซีลดำน้ำนำเข้าไป และแพทย์ทหารที่ผ่านการฝึกในหลักสูตรนักทำลายใต้น้ำจู่โจมตรวจร่างกายทีมหมูป่าทุกคนแล้ว น้องๆส่งเสียงทักทายผู้คนที่รอคอยอยู่นอกถ้ำฝากมาครับ (บันทึกภาพ 03/07/18)#ทีมหมูป่าทีมSEAL#ThainavySEAL โดย Thai Navy Seal รส.

  Δημοσιεύτηκε από Siraphop Srakaew στις Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

  Μάλιστα, παρά την ταλαιπωρία τους για εννέα ολόκληρες μέρες, οι 12 μαθητές ποδοσφαιρικής ομάδας που εγκλωβίστηκαν με τον προπονητή τους στη σπηλιά Ταμ Λουάνγκ, ηλικίας 11 έως 16 ετών, παραμένουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

  Αυτό φαίνεται και από την πλάκα που κάνουν σε ένα από τα παιδάκια, το οποίο παραπονιέται από το γεγονός ότι τον ξέχασαν και δεν πρόλαβε να χαιρετίσει τους δικούς του.

  #คลิปที่2 #13ชีวิต #ทีมหมูป่า #ของเช้าวันนี้ครับ13หมูป่า ส่งเสียงถึงคนไทย ที่รออยู่นอกถ้ำ ดังนี้หลังได้ทานอาหาร เพิ่มพลังงานที่หน่วยซีลดำน้ำนำเข้าไป และแพทย์ทหารที่ผ่านการฝึกในหลักสูตรนักทำลายใต้น้ำจู่โจม #ตรวจร่างกายทีมหมูป่าทุกคน แล้ว น้องๆส่งเสียงทักทายผู้คนที่รอคอยอยู่นอกถ้ำฝากมาครับ (บันทึกภาพ 03/07/18)#ทีมหมูป่าทีมSEAL#ThainavySEAL โดย Thai Navy Seal รส.

  Δημοσιεύτηκε από Siraphop Srakaew στις Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

  Η «οδύσσεια» τους τώρα αρχίζει

  Παρά τη χαρούμενη διάθεση των παιδιών, φαίνεται πως η «οδύσσεια» τους τώρα αρχίζει.

  Οι επιλογές για την ασφαλή μεταφορά τους είναι λιγοστές.

  Η μεταφορά τους εξαρτάται από τις βροχοπτώσεις των επόμενων ημερών, όπως ανέφερε ο συντονιστής της Αμερικανικής Εθνικής Επιτροπής Διάσωσης Σπηλαίων, Ανμάρ Μίρζα. Η πιο γρήγορη και ταυτόχρονα επικίνδυνη λύση είναι τα παιδιά να καταδυθούν.

  Τοπικοί αξιωματούχοι κάνουν την τρομακτική εκτίμηση πως τα παιδιά και ο προπονητής τους ίσως περάσουν μήνες για να δουν το φως της ημέρας.

  «Τα αγόρια που είναι παγιδευμένα στη σπηλιά θα πρέπει να μάθουν είτε κατάδυση είτε να περιμένουν για μήνες έως ότου οι πλημμύρες υποχωρήσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο στρατός της Ταϊλάνδης.

   

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk