• Αναζήτηση
 • Η Emirates προσφέρει εισιτήρια σε νέες, ειδικές τιμές για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα νέες, μοναδικές προσφορές για την ελληνική αγορά. Από τις 20 έως τις 30 Απριλίου, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Ελλάδα για Πεκίνο, Ντουμπάϊ, Γιοχάνεσμπουργκ και άλλους επιλεγμένους προορισμούς, μπορούν να κλείσουν εισιτήρια μετ’επιστροφής στην Οικονομική Θέση, αξιοποιώντας την ειδική προσφορά στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδια από 23 Απριλίου έως 30 Νοεμβρίου 2018.

  Οι επιβάτες από την Ελλάδα που ταξιδεύουν σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ασία, την Αυστραλία και την Αφρική, συμπεριλαμβανομένου και του Ντουμπάϊ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, προϊόντα και υπηρεσίες διεθνούς κλάσης, όπως τη βραβευμένη φιλοξενία του πολυεθνικού πληρώματος της Emirates, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και Έλληνες, τα γεύματα και τα συνοδευτικά ποτά που προετοιμάζουν chef, καθώς και το σύστημα “ice” που διαθέτει μέχρι και 3.500 κανάλια ψυχαγωγίας με νέες κινηματογραφικές ταινίες, μουσική και παιχνίδια.

  Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Ελλάδα και επιθυμούν να απολαύσουν το ηλιόλουστο Ντουμπάϊ, να επισκεφθούν καταστήματα και εστιατόρια παγκοσμίου φήμης, εκπληκτικές παραλίες και εμβληματικά κτίρια, μπορούν να βρεθούν στον προορισμό αυτό με τα εισιτήρια μετ’επιστροφής να ξεκινούν από μόλις €419. Για περισσότερους προορισμούς, δείτε τις τιμές των εισιτηρίων στον πίνακα που ακολουθεί. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς και για κρατήσεις εισιτηρίων, επισκεφτείτε το www.emirates.gr, το τοπικό γραφείο της Emirates ή το ταξιδιωτικό σας πρακτορείο.

  Προορισμός

  Ναύλος (EUR)

  Ντουμπάϊ

  EUR 419

  Γιοχάνεσμπουργκ

  EUR 579

  Πεκίνο

  EUR 569

  Μπανγκόκ

  EUR 589

  Σιγκαπούρη

  EUR 589

  Πουκέτ

  EUR 619

  Μπαλί

  EUR 629

  Σεϋχέλλες

  EUR 919

  Μαλδίβες

  EUR 949

  Μελβούρνη

  EUR 989

  Τα Νέα της Αγοράς
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk