• Αναζήτηση
 • Ινφαντίνο: «Θα είναι το καλύτερο Μουντιάλ στην ιστορία»

  Σίγουρος ότι το Μουντιάλ της Ρωσίας θα είναι το ωραιότερο στην ιστορία εμφανίστηκε ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Mediaset του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σίγουρος ότι το Μουντιάλ της Ρωσίας θα είναι το ωραιότερο στην ιστορία εμφανίστηκε ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Mediaset του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

  «Είναι μια ιστορική στιγμή για το ποδόσφαιρο. Μετά από δεκαετίες συζητήσεων και αντιπαραθέσεων, αποφασίσαμε τελικά την εισαγωγή της τεχνολογίας που θα βοηθήσει τους διαιτητές να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις. Είναι μια επιλογή που θα έχει θετικό αντίκτυπο στο παιχνίδι γιατί μας επιτρέπει να έχουμε πιο σωστές αποφάσεις. Πρέπει να είμαστε ευτυχείς γι’ αυτό» είπε ο Ινφαντίνο, με αφορμή τις 100 ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

  «Η απόφαση για την χρήση του VAR θα πρέπει να ληφθεί στις 16 Μαρτίου, όταν στην Μπογκοτά θα υπάρξει συνάντηση του Συμβουλίου της FIFA, το οποίο είναι το αρμόδιο όργανο για να αποφασίσει σχετικά με τους κανονισμούς του παιχνιδιού. Εγώ είμαι πολύ θετικός. Ήμουν πολύ επιφυλακτικός πριν από δύο χρόνια, αλλά το δοκιμάσαμε και φαίνεται να λειτουργεί. Οι στατιστικές λένε ότι έχουμε περάσει από ακρίβεια 93% σε ακρίβεια στο 99% των αποφάσεων των διαιτητών. Αν θέλουμε η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο να διαιτητεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πρέπει να βοηθήσουμε τους διαιτητές και σίγουρα με το VAR μπορούμε να το κάνουμε» πρόσθεσε.

  «Θα είναι ένα Μουντιάλ θεαματικό, θα είναι το καλύτερο στην ιστορία. Βρέθηκα πολλές φορές στη Ρωσία και συνειδητοποίησα ότι οι Ρώσοι θέλουν να δείξουν ότι έχουν μια χώρα που ξέρει πώς να καλωσορίζει τους φιλάθλους. Θα πάνε 1,5 εκατομμύριο φίλαθλοι, μπορούν να το κάνουν χωρίς να χρειάζεται βίζα, θα υπάρξει δωρεάν μεταφορά στις πόλεις και ελεύθερη πρόσβαση στα μουσεία μέσω των εισιτηρίων του ποδοσφαίρου. Τα γήπεδα είναι όμορφα και για όλη την χώρα θα είναι ένα στοίχημα εθνικής υπερηφάνειας, για να δείξει ότι είναι σε θέση να διοργανώσει ένα όμορφο τουρνουά. Θα είναι μία όμορφη και συναρπαστική γιορτή: ελάτε στη Ρωσία» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της FIFA.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk