• Αναζήτηση
 • Super League: Η βαθμολογία μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ

  Αλλάζουν τα δεδομένα μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ. Πλέον, η Ένωση μετά από 24 αγώνες έχει 54 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έπεσε στους 49, ενώ στους 47 βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ακολουθεί με 46 ο Ατρόμητος. Ο Ολυμπιακός έχει -3 βαθμούς από τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη μετά το 1-2 από την ΑΕΚ, ενώ πήρε και τους τρεις βαθμούς από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, οπότε η βαθμολογική συγκομιδή του δεν υπέστη καμία αλλοίωση.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αλλάζουν τα δεδομένα μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ.

  Με βάση τις πρωτόδικες αποφάσεις, διότι δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι με -3 βαθμούς έχει τιμωρηθεί και ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κι έως ότου τελεσιδικήσουν και στα δευτεροβάθμια πειθαρχικά όργανα, η ΑΕΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές.

  Η Ένωση μετά από 24 αγώνες έχει 54 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έπεσε στους 49, ενώ στους 47 βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ακολουθεί με 46 ο Ατρόμητος. Ο Ολυμπιακός έχει -3 βαθμούς από τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη μετά το 1-2 από την ΑΕΚ, ενώ πήρε και τους τρεις βαθμούς από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, οπότε η βαθμολογική συγκομιδή του δεν υπέστη καμία αλλοίωση.

  Ας δούμε πως έχει η βαθμολογία της Super League στην πρώτη τετράδα, αναμένοντας πάντα και την ετυμηγορία της επιτροπής εφέσεων για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ:

  1. ΑΕΚ 54
  2. ΠΑΟΚ 49
  3. Ολυμπιακός 47
  4. Ατρόμητος 46

  Το πρόγραμμα των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Ατρόμητου) έως το τέλος του πρωταθλήματος είναι το ακόλουθο:

  25η αγωνιστική
  ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
  Πλατανιάς-Ολυμπιακός
  Πανιώνιος-Ατρόμητος

  26η αγωνιστική
  ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
  Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
  Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

  27η αγωνιστική
  Πλατανιάς-ΑΕΚ
  Ολυμπιακός-Κέρκυρα
  ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
  Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

  28η αγωνιστική

  ΑΕΚ-Λεβαδειακός
  ΠΑΟΚ-Ξάνθη
  Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός
  Ατρόμητος-Πλατανιάς

  29η αγωνιστική
  Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
  Κέρκυρα-ΑΕΚ
  Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
  Λεβαδειακός-Ατρόμητος

  30η αγωνιστική

  Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ
  ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός
  ΠΑΟΚ-Πλατανιάς
  Ατρόμητος-Κέρκυρα

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk