• Αναζήτηση
 • »

  «Καίει» τον ΠΑΟΚ συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου

  Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της αναβολής του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, η

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της αναβολής του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, η οποία εκδικάζεται αυτή την ώρα από την πειθαρχική επιτροπή της Super League.

  Ο διαιτητής Αρετόπουλος παρέδωσε συμπληρωματική έκθεση, στην οποία αναφέρει ότι το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής δεν ξεκίνησε λόγω του τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

  Η εξέλιξη αυτή σαφώς και είναι εις βάρος των «ασπρόμαυρων», καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης αναφέρει ότι το ματς δεν έγινε ποτέ λόγω τραυματισμού αξιωματούχου (ο οποίος επιβεβαιώνεται από τον γιατρό του αγώνα), ενώ όπως αναφέρει ο Γκαρθία είχε κανονικά δικαίωμα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

  Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έκπληξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που σαφώς δεν περίμεναν ότι τα πράγματα θα έπαιρναν τέτοια τροπή. Αμέσως ζήτησαν αναβολή της υπόθεσης, ή διακοπή της διαδικασίας έως την ερχόμενη Δευτέρα, που δεν έγινε αποεκτή από την έδρα.

  Η δικαστής κ. Σκολαρίκη (η οποία είχε αποφασίσει πέρυσι και την τιμωρία του Παναθηναϊκού για το αντικείμενο στον Βλάνταν Ίβιτς) απέρριψε το αίτημα αναβολής των «ασπρόμαυρων». Ωστόσο, διέκοψε για μισή ώρα, έτσι ώστε να προετοιμαστούν οι Θεσσαλονικείς με βάση τα νέα δεδομένα.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk