• Αναζήτηση
 • Ολυμπιακός: Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Ευ. Μαρινάκης

  Στις εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη βρέθηκε ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θέλησε να επιθεωρήσει τα νέα έργα που γίνονται εκεί με στόχο την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. Ο κ. Μαρινάκης είδε από κοντά τα νέα γήπεδα που δημιουργούνται για beach soccer, ποδοβόλεϊ, το γήπεδο P4 για αγώνες 9×9, αλλά και ένα νέο γυμναστήριο, το τρίτο κατά σειρά στο προπονητήριο των «ερυθρολεύκων».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στις εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη βρέθηκε ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θέλησε να επιθεωρήσει τα νέα έργα που γίνονται εκεί με στόχο την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

  Ο κ. Μαρινάκης είδε από κοντά τα νέα γήπεδα που δημιουργούνται για beach soccer, ποδοβόλεϊ, το γήπεδο P4 για αγώνες 9×9, αλλά και ένα νέο γυμναστήριο, το τρίτο κατά σειρά στο προπονητήριο των «ερυθρολεύκων».

  Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Όσκαρ Γκαρθία και τους παίκτες της ομάδας, εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο Ευάγγελος Μαρινάκης ζήτησε «μόνο τη νίκη».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk