• Αναζήτηση
 • F1: Σε… πολικές συνθήκες οι δοκιμές εξέλιξης στην Βαρκελώνη

  Το χιόνι και τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν οι ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 την τρίτη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιούνται στην πίστα της Βαρκελώνης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε για τις ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 η τρίτη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιούνται στην πίστα της Βαρκελώνης.

  Στις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες των δύο προηγούμενων ημερών ήρθε να προστεθεί η χιονόπτωση, η οποία επί της ουσίας απαγορεύει την κίνηση των μονοθεσίων στην πίστα.

  Αν και το οδόστρωμα παραμένει «καθαρό», τα υπόλοιπα τμήματα της πίστας καλύπτονται με χιόνι, γεγονός που θέτει σοβαρά ζητήματα ασφάλειας.

  Ένα ακόμα πρόβλημα αποτελεί η αδυναμία του ελικοπτέρου να απογειωθεί με τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες.

  Οι προβλέψεις πάντως κάνουν λόγο για αύξηση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας και για βροχοπτώσεις, εξέλιξη που θα επιτρέψει τη διεξαγωγή των προγραμματισμένων δοκιμών.

  Φυσικά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο οριστικής ακύρωσης της τρίτης ημέρας των δοκιμών εξέλιξης, ωστόσο, κάτι τέτοιο απαιτεί την ομόφωνη απόφαση των ομάδων.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk