• Αναζήτηση
 • Στον αθλητικό εισαγγελέα η καταγγελία του Ολυμπιακού

  Στην διάθεση του Αθλητικού εισαγγελέα βρίσκεται η καταγγελία του Ολυμπιακού για όσα έγιναν την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας. Η πειραϊκή ΠΑΕ την απέστειλε, συνοδευόμενη από οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο φαίνεται η στιγμή, κατά την οποία ο Όσκαρ Γκαρθία δέχεται στο πρόσωπο το ρολό της ταμειακής μηχανής.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην διάθεση του Αθλητικού εισαγγελέα βρίσκεται η καταγγελία του Ολυμπιακού για όσα έγιναν την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας.

  Η πειραϊκή ΠΑΕ την απέστειλε, συνοδευόμενη από οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο φαίνεται η στιγμή, κατά την οποία ο Όσκαρ Γκαρθία δέχεται στο πρόσωπο το ρολό της ταμειακής μηχανής.

  Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» στην υπερασπιστική γραμμή τους θα αναφερθούν εκτενώς στα όσα έγιναν τόσο στον χώρο των αποδυτηρίων, όσο και στα επεισόδια έξω από το γήπεδο, αλλά και για τον γιατρό του αγώνα, ζητώντας για όλα αυτά την τιμωρία των γηπεδούχων.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk