• Αναζήτηση
 • ΠΑΟ – μπάσκετ: Προληπτικά εκτός προπόνησης ο Κέι Σι Ρίβερς

  Με ακόμη ένα πρόβλημα να προστίθεται στη λίστα του Τσάβι Πασκουάλ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει του δεύτερου ευρωπαϊκού ντέμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2/3), για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Ο Καταλανός τεχνικός είδε τον Κέι Σι Ρίβερς να νιώθει ένα «σφίξιμο» στον αυχένα στην πρωινή προπόνηση και να μένει προληπτικά εκτός στην απογευματινή, ακολουθώντας θεραπεία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με ακόμη ένα πρόβλημα να προστίθεται στη λίστα του Τσάβι Πασκουάλ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει του δεύτερου ευρωπαϊκού ντέμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2/3), για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

  Ο Καταλανός τεχνικός είδε τον Κέι Σι Ρίβερς να νιώθει ένα «σφίξιμο» στον αυχένα στην πρωινή προπόνηση και να μένει προληπτικά εκτός στην απογευματινή, ακολουθώντας θεραπεία.

  Την ίδια στιγμή, από τη σημερινή (26/2) διπλή προπόνηση του Παναθηναϊκού απουσίασαν και οι Ματ Λοτζέσκι (πέλμα) και ο Κένι Γκάμπριελ (γόνατο), οι οποίοι «έβγαλαν» ατομικό πρόγραμμα.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk