• Αναζήτηση
 • Αναβολή εκδίκασης των υποθέσεων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

  Αναβολή για τις 15 Μαρτίου (15:30) πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή της Super League. Αιτία στάθηκε η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, που ζήτησε να ασκηθεί δίωξη στον «Δικέφαλο» με βάση τα άρθρα 4α και 4β του πειθαρχικού κώδικα, τα οποία μπορούν να επιφέρουν ποινή αφαίρεσης βαθμών. Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε και η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί, για την άλλη Πέμπτη (1/3, 17:30). Λόγος της αναβολής ήταν η απουσία του δικηγόρου Αργύρη Λίβα, ο οποίος βρισκόταν στην Πειθαρχική επιτροπή για την υπόθεση του ΠΑΟΚ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αναβολή για τις 15 Μαρτίου (15:30) πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή της Super League. Αιτία στάθηκε η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, που ζήτησε να ασκηθεί δίωξη στον «Δικέφαλο» με βάση τα άρθρα 4α και 4β του πειθαρχικού κώδικα, τα οποία μπορούν να επιφέρουν ποινή αφαίρεσης βαθμών.

  Οι «ερυθρόλευκοι» υπέβαλαν, επίσης, καταγγελία-αίτηση προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, προκειμένου να ζητηθεί από το «Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων» η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν στο στάδιο των «Ζωσιμάδων» από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

  Η νομική υπεράσπιση της μακεδονικής ομάδας χαρακτήρισε «καταχρηστική και παρελκυστική» την παρέμβαση της πειραϊκής ομάδας, ζητώντας από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής να την κηρύξει απαράδεκτη.

  Αναβολή και για τον Ολυμπιακό

  Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε και η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για
  την τιμωρία που του έχει επιβληθεί, για την άλλη Πέμπτη (1/3, 17:30).
  Λόγος της αναβολής ήταν η απουσία του δικηγόρου Αργύρη Λίβα, ο οποίος
  βρισκόταν στην Πειθαρχική επιτροπή για την υπόθεση του ΠΑΟΚ.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk