• Αναζήτηση
 • ΑΕΚ – Χιμένεθ: Ημασταν καλύτεροι και στα δύο ματς

  Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τη Ντιναμό Κιέβου και στα δύο παιχνίδια, ενώ έκανε παράπονα και για τη διαιτησία του Σλοβένου Ματέι Γιουγκ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τη Ντιναμό Κιέβου και στα δύο παιχνίδια, ενώ έκανε παράπονα και για τη διαιτησία του Σλοβένου Ματέι Γιουγκ. 

  «Η αλήθεια είναι ότι είμαι  στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα, λόγω του παιχνιδιού που κάναμε. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ματς, όχι μόνο απόψε. Θέλω, όμως, να προσθέσω ότι η διαιτησία δεν ήταν καλή ούτε στο Κίεβο, αλλά ούτε στο ματς του ΟΑΚΑ. Νομίζω πως αν η Ντιναμό έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το ματς, θα είχε μείνει με 7-8 παίκτες.Είμαι πολύ στεναχωρημένος το ξαναλέω, αλλά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια και την εμφάνισή τους.Κάναμε δύο καλά παιχνίδια, δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και άδικα σταματάμε εδώ την πορεία μας στην Ευρώπη, αλλά αποχωρούμε υπερήφανοι»

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk