• Αναζήτηση
 • Μυθική συμφωνία 230 εκατ. ευρώ με την Emirates για την Άρσεναλ

  Η Emirates θα δώσει περίπου 230 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει να διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδας του Λονδίνου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Άρσεναλ και Emirates συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία, με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου με την μεγαλύτερη χορηγό της. Οι «κανονιέρηδες» έχουν μάλιστα πολλούς λόγους να χαμογελούν καθώς η Emirates θα δώσει περίπου 230 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει να διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδας του Λονδίνου.

  Ένα στοιχείο που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και φανερώνει την αρμονική συνεργασία των πρωτευουσιάνων με την Enirates, είναι πως η κοινή πορεία των δύο πλευρών μετράει ήδη δώδεκα χρόνια. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές θα έχει ισχύ μέχρι το 2024 και η Emirates είναι η μακροβιότερη χορηγός ομάδας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

  Θυμίζουμε πως η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε το 2006 όταν άνοιξε τις πύλες του νέο γήπεδο των κανονιέρηδων. Η Emirates είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Λονδίνου, δίνοντας το όνομα της στην υπερσύγχρονη έδρα των «κανονιέρηδων» και από τότε Άρσεναλ και Emirates συνεχίζουν μαζί.

  Το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμφωνία, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές συνεχίζουν την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους.

  Αθλητισμός