• Αναζήτηση
 • Ο Αντώνης Καρακούσης σχολιάζει τις κρίσιμες εξελίξεις στην Ελλάδα

  Στις «καυτές» εξελίξεις των τελευταίων ημερών επικεντρώθηκε το σχόλιο του Αντώνη Καρακούση, διευθυντή του Βήματος στην inTV.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στις «καυτές» εξελίξεις των τελευταίων ημερών επικεντρώθηκε το σχόλιο του Αντώνη Καρακούση, διευθυντή της εφημερίδας «Το Βήμα» στην in.grTV.

  Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, οι διαπραγματεύσεις για το όνομα της Μακεδονίας, η πορεία της οικονομίας καθώς και η υπόθεση της Novartis συνθέτουν ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο μείγμα που πρέπει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση.

  «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο, χρειάζεται ψυχραιμία και κοινή εθνική γραμμή», τόνισε ο κ. Καρακούσης.

  Αναφορικά με την ένταση στο Αιγαίο, υπογράμμισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ταγίπ Ερντογάν στο πόλεμο στη Συρία, όσο και σε εσωτερικά προβλήματα που υπάρχουν στην Τουρκία. «Φαίνεται να υπάρχει προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης, όμως, το πρόβλημα στα Ιμια θα υπάρχει, όπως και οι ανησυχίες για τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ», τόνισε.

  Παράλληλα, επισημαίνει ότι θα πρέπει να προσεχθεί και το ζήτημα των διαπραγματεύσεων με την Αλβανία για τα θαλάσσια σύνορα καθώς και την επίσκεψη Ζάεφ στην Αγκυρα και την εμφανή τάση των Τούρκων να στηρίξουν τα Σκόπια στη διαπραγμάτευση που κάνει με την Ελλάδα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk