• Αναζήτηση
 • Με μεγάλες απουσίες το Πανελλήνιο κλειστού στίβου

  Τέσσερις επιβεβαιωμένες μεγάλες απουσίες θα έχουμε από τους αγώνες του 32ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (10-11/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τέσσερις επιβεβαιωμένες μεγάλες απουσίες θα έχουμε από τους αγώνες του 32ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (10-11/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αφού τρεις αθλήτρες και ένας αθλητής έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σε διεθνή ευρωπαϊκά μίτινγκ.

  Έτσι, δεν θα πάρουν μέρος οι δύο σπουδαίες Ελληνίδες άλτριες του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, οι οποίες το Σάββατο (10/2) θα μετάσχουν στο διεθνές μίτινγκ του Ρουέν (Γαλλία).

  Η Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) θα βρίσκεται και αυτή στη Γαλλία το Σάββατο για το μίτινγκ στο Μετς, ενώ την ίδια ημέρα ο Μίλτος Τεντόγλου θα πάρει μέρος στον αγώνα του Λιντς της Αυστρίας.

  Πιθανότατα απών θα είναι και ο Κώστας Φιλιππίδης που επίσης συνεχίζει τους αγώνες του στο εξωτερικό, ανεβάζοντας τις μεγάλες απουσίες σε πέντε.

  Αθλητισμός
  Τελευταία Νέα
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk